I denne boka har du to store opplevelser i vente.
Den ene er å erfare hele den spennende historien bak klippfiskkulturen - dette er matkultur og næringsutvikling i skjønn forening.
Den andre opplevelsen er bokas kokebokdel, der du får presentert et vell av oppskrifter på bruk av klippfisk. Mens Norge eksporterer råvaren klippfisk, har vi i denne boka importert det ypperste av middelhavslandenens oppskrifter på klippfiskretter. Og måtte klippfisken oppleve den samme renessansen som lutefisken har gjort. Klippfisken fortjener det i langt større grad egentlig, fordi den kan brukes til så utrolig mange gode retter med en enorm smaksrikdom.
Les mer
Kokeboken inneholder historien om klippfisken, hvordan man fremstiller den og ulike oppskrifter på fiskeretten samt tilbehør. Med litteraturliste.
Produktdetaljer
ISBN
9788249607549
Publisert
2003
Utgave
1. utgave
Utgiver
Cappelen Damm AS; Damm
Vekt
750 gr
Høyde
272 mm
Bredde
198 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
146
Sjanger
Faglitteratur
Forfatter
Illustratør