I denne boka har du to store opplevelser i vente.
Den ene er å erfare hele den spennende historien bak klippfiskkulturen - dette er matkultur og næringsutvikling i skjønn forening.
Den andre opplevelsen er bokas kokebokdel, der du får presentert et vell av oppskrifter på bruk av klippfisk. Mens Norge eksporterer råvaren klippfisk, har vi i denne boka importert det ypperste av middelhavslandenens oppskrifter på klippfiskretter. Og måtte klippfisken oppleve den samme renessansen som lutefisken har gjort. Klippfisken fortjener det i langt større grad egentlig, fordi den kan brukes til så utrolig mange gode retter med en enorm smaksrikdom.
Read more
Kokeboken inneholder historien om klippfisken, hvordan man fremstiller den og ulike oppskrifter på fiskeretten samt tilbehør. Med litteraturliste.
Product details
ISBN
9788249607549
Published
2003
Edition
1. edition
Publisher
Cappelen Damm AS; Damm
Weight
750 gr
Height
272 mm
Width
198 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
146
Genre
Faglitteratur
Author
Illustrated by