Vi nordmenn elsker Italia, italiensk kultur og ikke minst italiensk mat. Det italienske kjøkkenet, med sine herlige, sunne råvarer og ofte ganske ukompliserte oppskrifter, frister både til hverdags og fest.
Denne boken gir deg en smak av et land som virkelig elsker sine mattradisjoner. Bli med på en avvekslende og appetittvekkende reise fra Sicilias gatemarkeder til vinmarkene i Toscana, via ostemakerne i Parma og restaurantene i Bologna.
Hver enkelt oppskrift er illustrert med fotografier som er tatt underveis, og følges av nyttige tips om metoder og ingredienser:
antipasti salat og suppe sjømat fugl, kjøtt og vilt grønnsaker pizza og brød polenta, ris og pasta desserter og kaker grunnoppskrifter Sammen med oppskriftene finner du egne oppslag om sentrale tema i italiensk matkultur som ost, pasta, pizza, pølser og spekemat, kaffe og vin.
Les mer
Boken inneholder oppskrifter på italienske matretter. Den ble til da et team med mateksperter reiste rundt i landet for å samle oppskrifter på spesialiteter fra de forskjellige områdene i Italia. Du finner oppskrifter på antipasti, salater og supper, sjømat, fjærkre, kjøtt og vilt, grønnsaker, pizza og brød, polenta, ris og pasta, desserter og bakverk. Med register og litteraturliste.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788202328672
Publisert
2010-09-10
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm faktum
Vekt
1669 gr
Høyde
304 mm
Bredde
239 mm
Dybde
26 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
296
Orginaltittel
The food of Italy
Sjanger
Faglitteratur
Illustratør
Oversetter