Vi nordmenn elsker Italia, italiensk kultur og ikke minst italiensk mat. Det italienske kjøkkenet, med sine herlige, sunne råvarer og ofte ganske ukompliserte oppskrifter, frister både til hverdags og fest. Denne boken gir deg en smak av et land som virkelig elsker sine mattradisjoner. Bli med på en avvekslende og appetittvekkende reise fra Sicilias gatemarkeder til vinmarkene i Toscana, via ostemakerne i Parma og restaurantene i Bologna. Hver enkelt oppskrift er illustrert med fotografier som er tatt underveis, og følges av nyttige tips om metoder og ingredienser: antipastisalat og suppesjømatfugl, kjøtt og vilt grønnsaker pizza og brød polenta, ris og pasta desserter og kaker grunnoppskrifter Sammen med oppskriftene finner du egne oppslag om sentrale tema i italiensk matkultur som ost, pasta, pizza, pølser og spekemat, kaffe og vin.
Read more

Product details

ISBN
9788202328672
Published
2010
Edition
1. edition
Publisher
Cappelen Damm AS; Cappelen Damm faktum
Weight
1669 gr
Height
304 mm
Width
239 mm
Thickness
26 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
296
Original title
The food of Italy
Genre
Faglitteratur

Illustrated by
Translated by