I tillegg til oppskrifter på sjømat, gir boka en veiledning i hvordan man skal behandle og tilberede sjømat. I bokas kapitler om supper, pannesteking, røresteking, grilling, gryteretter og paier presenteres oppskrifter fra hele verden. Med register.
Les mer
I tillegg til oppskrifter på sjømat, gir boka en veiledning i hvordan man skal behandle og tilberede sjømat. I bokas kapitler om supper, pannesteking, røresteking, grilling, gryteretter og paier presenteres oppskrifter fra hele verden. Med register.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788278220955
Publisert
2004
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Spektrum
Vekt
1458 gr
Høyde
285 mm
Bredde
220 mm
Dybde
25 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
304
Orginaltittel
The essential seafood cookbook
Sjanger
Faglitteratur

Forfatter