Læreboka kan benyttes av alle yrkesfaglige grunnkurs, men er spesielt beregnet for naturbruk, hotell- og næringsmiddelfag, helse- og sosialfag, formgivingsfag og kjemi- og prosessfag. Det er lagt vekt på å gi lærestoffet en praktisk og yrkesfaglig vinkling. Har oppgaver, utdrag fra læreplanen, fasit og stikkordregister.
Les mer
Læreboka kan benyttes av alle yrkesfaglige grunnkurs, men er spesielt beregnet for naturbruk, hotell- og næringsmiddelfag, helse- og sosialfag, formgivingsfag og kjemi- og prosessfag. Det er lagt vekt på å gi lærestoffet en praktisk og yrkesfaglig vinkling. Har oppgaver, utdrag fra læreplanen, fasit og stikkordregister.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788200420828
Publisert
1996
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Universitetsforlaget
Vekt
678 gr
Språk
Product language
Nynorsk
Format
Product format
Heftet
Antall sider
336