Maten smaker fantastisk og turen blir morsommere med Turmat i sekken Denne boken gir svar på hvorfor mat alltid smaker så godt ute. Den gir tips om fristende nistemat, om herlige retter du kan lage over leirbålet og ikke minst hva du kan finne av mat i naturen. Prøv for eksempel pølser i slåbrok, maurpiss, kjøttkake i løk, hjemmelaget kaviar, blåskjell, bursdagsiskrem, sjokoladebanan eller sommerens beste feriedrikk.Fra innholdet:PlanleggingKjekt å ha medKokesett GourmettipsBålMat du finner på turSoppBærNøtterPlanter Mat i fjæraMat du lager på turTurdrikkeBoken er skrevet av Espen Farstad, som sammen med illustratøren Anders Kaardahl har utgitt en rekke populære friluftsbøker for barn. Kokebokeksperten Ingeborg Thomassen har vært fagkonsulent.
Les mer
Denne boken gir tips til nistemat, retter til leirbålet og mat man kan finne i naturen. Har register.

Produktdetaljer

ISBN
9788205323704
Publisert
2004
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal
Vekt
150 gr
Høyde
127 mm
Bredde
208 mm
Dybde
6 mm
Aldersnivå
6-9, 9-12
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
64
Sjanger
Faglitteratur

Forfatter
Illustratør