«Velsmakende eplepaier har mye å si for vår hjemlige lykke.» - Jane Austen Maten spiller en viktig rolle i Jane Austens romaner - fra pikniken på Box Hill og middagen under Netherfield-ballet, til Mrs. Bennets familiemiddager og jordbærplukking på Donwell Abbey. «Til bords med Jane Austen» tilbyr et overdådig utvalg av oppskrifter som fanger ånden og matgleden i Austens verden under regencytiden, men er tilpasset vår moderne tid. De 70 oppskriftene - blant dem Hvit suppe fra Netherfield, Paier til Box Hill-piknik, General Tilneys varme sjokolade og Lekker og sommerlig bærdessert - gir et unikt og sjarmerende innblikk i Austens verk. Denne vakre kokeboken inneholder også korte artikler og kommentarer til oppskriftene, slik at leserne fascinert kan fordype seg i den verdenen som tilhørte vår yndlingsforfatter.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788284320151
Publisert
2024-09-18
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gursli Berg
Vekt
670 gr
Høyde
255 mm
Bredde
195 mm
Dybde
18 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
160