Den mest prestisjetunge serien med vurderinge av hoteller og restauranter. Ny utgave hvert år - med stor spenning ved lansering: Hvor mange stjerner får restauranten i år? En imponerende menge bykart gjør det mulig å finne fram til de anbefalte spise- og overnattingsstedene. Utgitt på språket til landet som guiden omhandler. Tegnforklaringen er på engelsk. Format: 12x20
Les mer
Boka har oversikt over restauranter i alle prisklasser, fra små bistroer til restauranter rangert med Michelin-stjerner eller Bib Gourmand. Den gir også oversikt over hoteller og andre overnattingssteder i alle prisklasser.
Les mer
Serietittel "Michelin. The red guide" er ikke oppgitt på boka

Produktdetaljer

ISBN
9782067109377
Publisert
2005
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Michelin
Vekt
816 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Flerspråklig
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
1861
Sjanger
Faglitteratur