Tenk å dyrke sin egen mat på balkongen. Midt i byen. Invitere venner på salat med solmodne tomater, søte og sprø sukkererter og fargerike, vakre og velsmakende blomster, alt dyrket på noen få kvadratmeter med uteplass. Det går faktisk an. Selv om du bor i byen, kan du bli bonde du også. På balkongen, på takterrassen, i bakgården eller på gatetunet utenfor bygården. Men du må ha kunnskap, og fordi balkongjordet er så lite, må du være spesielt kreativ. Balkongbønder gir deg en grundig innføring i alt du trenger å vite for å bli bonde på liten plass. Med enkle grep, innsats og tålmodighet kan balkongen din bugne av deilig hjemmedyrket mat - året rundt. Boka er skrevet av Andreas Capjon, også kjent som Bybonden som driver urbant jordbruk i Bjørvika i Oslo, og Thomas Horne, forfatter av en håndfull bøker om mat og drikke, senest Kunsten å ikke kaste mat. Colin Eick har fotografert, og Eivind Stoud Platou står for illustrasjoner og design.
Les mer
Omslagstittel

Produktdetaljer

ISBN
9788293615026
Publisert
2018-05-15
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Handverk forlag
Vekt
830 gr
Høyde
248 mm
Bredde
200 mm
Dybde
23 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
249

Illustratør
Photographs by