Det går fort, friskt og festlig for seg når TV-kokken Jeremy Pang presenterer mer enn 80 oppskrifter på asiatisk mat fra sin prisvinnende matskole School of Wok.
Raske hverdagsmiddager og forseggjorte festmåltider til familien forklart på en enkel og oversiktlig måte, slik at du kan lage de nydelige wokrettene selv. Med signaturretter fra 9 land, blant annet Kina, Korea, Vietnam og Malaysia, er dette ei ideell kokebok for den som er glad i asiatisk mat.
Pang illustrerer alle rettene med ei "wok-klokke", som viser når de ulike ingrediensene skal i wokgryta. Slik blir det enkelt å følge oppskriftene og wokke ingrediensene perfekt!
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788282382694
Publisert
2023-09-08
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Mangschou
Vekt
819 gr
Høyde
242 mm
Bredde
196 mm
Dybde
21 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
207
Forfatter
Oversetter