Boken inneholder over 70 enkle, men eksotiske oppskrifter for wok og hurtigsteking. Mange av dem er basert på sørøstasiatiske oppskrifter, fra Kina til Malaysia, mens andre har et tydelig vestlig preg med hensyn til valget av ingridienser. Boken er inndelt i egne kapitler om tilberedning av kylling og and, av oksekjøtt, svin og lam, av fisk og sjømat, av grønnsaker og nudler og ris. Med stikkordregister.
Les mer
Boken inneholder over 70 enkle, men eksotiske oppskrifter for wok og hurtigsteking. Mange av dem er basert på sørøstasiatiske oppskrifter, fra Kina til Malaysia, mens andre har et tydelig vestlig preg med hensyn til valget av ingridienser. Boken er inndelt i egne kapitler om tilberedning av kylling og and, av oksekjøtt, svin og lam, av fisk og sjømat, av grønnsaker og nudler og ris. Med stikkordregister.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788248200178
Publisert
1998
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Notabene forl.
Serie
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
96
Forfatter