Hvis du synes lavkarbomat er vanskelig fordi du ikke tåler melk, er dette boken du behøver. Her får du kjøtt- og fiskeretter, bakst, omelett og salater, supper og tilbehør uten melkeprodukter - og naturligvis uten sukker og mel. Du får gode oppskrifter på basisretter som sauser og dressinger, og forfatterne forklarer grundig hvordan du går fram for å få den gode smaken selv om du må utelate melk. I tillegg til oppskriftene får du vite mer om laktoseintoleranse, melkeproteinintoleranse og melkeallergi ulike ingredienser som brukes i oppskriftene gluten- og melkefri handleliste hva du bør se etter når du leser matvarers ingredienslister gode melkeerstatninger smarte mattips for travle dager, når du er i selskap og på reisefot
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202402396
Publisert
2013-01-31
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
530 gr
Høyde
257 mm
Bredde
192 mm
Dybde
13 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
111
Sjanger
Faglitteratur

Illustratør