Under trykk er en spirituell antidote til «Modernist cuisine» og andre kokebøker med høyteknologisk utstyr i sentrum. Den er nedpå, praktisk og brukervennlig. På menyen står snarveier til popkorn, kraft, hummus og kokt ris, klassikere som oksehale- og byggrynsgryte, risgrøt og sosekjøtt samt favoritter fra hele verden – linsesuppen dal, koreansk kimchigryte og fiskegryte med harissa.
- Alisa Larsen, DN
Er hverdagen travel? Blir det aldri tid til å lage det du egentlig har lyst på til middag? Om du vil spare tid på matlaging uten at det går ut over kvalitet og smak – skaff deg en trykkoker. Jan Ivar Nykvist viser deg her hvordan trykkokeren tar enkle råvarer og klassiske retter til nye høyder på rekordtid!
For trykkokeren er faktisk genial. Når du koker under trykk, reduseres koketiden betraktelig. Den store kjøttgryta som vanligvis må koke halve dagen, er ferdig og perfekt mør på under en time. Kok risengrynsgrøt på et kvarter – uten å røre. Du sparer tid, du sparer energi, du tar godt vare på smak og næringsstoffer, og du får helt nye muligheter på kjøkkenet.
Med trykkokeren kan du enkelt trylle frem alle slags deilige gryter og supper, men den kan også brukes til å koke kraft, lage risotto, hummus, pinnekjøtt – og mye mer. Om du vil lage raske, smakfulle måltider er dette rett og slett et veldig smart hjelpemiddel, som også gjør det enklere å samle familie og venner rundt bordet til et hyggelig og godt måltid. Under trykk er ikke bare en rikholdig samling oppskrifter, men også en inspirerende guide for alle som vil mestre trykkokekunsten på sitt eget kjøkken.
JAN IVAR NYKVIST er utdannet kokk og en aktiv matformidler, med en lidenskap for å utforske og dele spennende matopplevelser.
Les mer
Under trykk er en spirituell antidote til «Modernist cuisine» og andre kokebøker med høyteknologisk utstyr i sentrum. Den er nedpå, praktisk og brukervennlig. På menyen står snarveier til popkorn, kraft, hummus og kokt ris, klassikere som oksehale- og byggrynsgryte, risgrøt og sosekjøtt samt favoritter fra hele verden – linsesuppen dal, koreansk kimchigryte og fiskegryte med harissa.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788232806706
Publisert
2024-09-10
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Forlaget Press
Vekt
877 gr
Høyde
267 mm
Bredde
200 mm
Dybde
22 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
214
Sjanger
Faglitteratur
Forfatter
Photographs by