Både en oppskriftssamling og en gastronomisk reiseskildring. Til bords i Sørøst-Asia tar leseren med til rismarkene, urgamle templer og overfylte markeder. Joyce Jue presenterer tropiske matlagingstradisjoner fra Thailand, vietnam, Indonesia, Malaysia, Singapore, Filippinene, Kambodsja, Laos og Burma. Serien bestå av følgende titler: Til bords i Frankrike, Til bords i Italia, Til bords i Sørøst-Asia og Til bords i Spania og Portugal.
Les mer
Boka tar deg med på en kulinarisk reise til Sørøst-Asia. Den er dels oppskriftsamling og dels reisetips og inneholder mer enn 130 autentiske oppskrifter. Har stikkordregister.

Produktdetaljer

ISBN
9788205276314
Publisert
2001
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal fakta
Serie
Vekt
1800 gr
Høyde
224 mm
Bredde
330 mm
Dybde
24 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
256

Forfatter
Illustratør