En kokebok for deg som elsker Italia. La deg forføre av Italias særegne matkultur og landets forkjærlighet for råvarer av ypperste klasse og det gode liv. I denne kokeboken finnes oppskrifter fra alle landets regioner, med deres kulinariske særegenheter og spesialiteter. Boken er illustrert med livlige bilder av folkeliv, kultur og landskap, av mange vakre akvareller og et vakkert, håndtegnet kart. Oppskriftene er tilrettelagt for norske forhold av Ingrid Espelid Hovig. Serien bestå av følgende titler: Til bords i Frankrike, Til bords i Italia, Til bords i Sørøst-Asia og Til bords i Spania og Portugal.
Les mer
Denne boken tar deg med på en kulinarisk reise til Italia. Den er dels oppskriftsamling og dels reisetips og inneholder mer enn 140 autentiske oppskrifter. Har stikkordregister.

Produktdetaljer

ISBN
9788205255807
Publisert
2000
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal
Serie
Vekt
1770 gr
Høyde
230 mm
Bredde
335 mm
Dybde
23 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
256

Forfatter