En kokebok for deg som elsker Frankrike og det franske kjøkken. La deg forføre av Frankrikes særegne matkultur og landets forkjærlighet for råvarer av ypperste klasse og det gode liv. I denne kokeboken finnes oppskrifter fra alle landets regioner, med deres kulinariske særegenheter og spesialiteter. Boken er illustrert med livlige bilder av folkeliv, kultur og landskap, av mange vakre akvareller og et vakkert, håndtegnet kart. Oppskriftene er tilrettelagt for norske forhold av Ingrid Espelid Hovig. Serien består av følgende titler: Til bords i Frankrike, Til bords i Italia, Til bords i Sørøst-Asia og Til bords i Spania og Portugal.
Les mer
Boka tar leseren med på en reise til byer og landsbyer, fjell-landskap og kyststrøk i et land som er berømt for sin gode mat. Boka er både en samling oppskrifter og en gastronomisk reisehåndbok, og den gir et bilde av en kulinarisk tradisjon som er bygd på glødende nasjonal stolthet og urokkelig respekt for lokalt produserte matvarer. Inneholder 140 oppskrifter. Har stikkordregister og ordliste.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788205255814
Publisert
2000
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal
Serie
Vekt
1745 gr
Høyde
227 mm
Bredde
335 mm
Dybde
23 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
255