Boka inneholder oppskrifter på en rekke retter fra det thailandske kjøkken. Mange av rettene kan tilberedes i wok. En får dessuten informasjon om originale ingredienser og mulige alternativer, samt trinn-for-trinn veiledning i fargebilder for alle rettene. Med innholdsregister.
Les mer
Boka inneholder oppskrifter på en rekke retter fra det thailandske kjøkken. Mange av rettene kan tilberedes i wok. En får dessuten informasjon om originale ingredienser og mulige alternativer, samt trinn-for-trinn veiledning i fargebilder for alle rettene. Med innholdsregister.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788775126491
Publisert
1993
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Damm
Serie
Vekt
451 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Dansk
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
120
Orginaltittel
The book of Thai cooking
Sjanger
Faglitteratur
Forfatter
Illustratør