Boken inneholder oppskrifter på forretter, småretter, salater, hovedretter, desserter og kaker man kan lage på kort tid. Fremgangsmåten beskrives trinn for trinn, og gjennom boken gis en rekke tips om råvarer og tilberedning med mer. Boken er delt inn etter tilberedningstid på henholdsvis ti, tyve og tredve minutter. Har register.
Les mer
Boken inneholder oppskrifter på forretter, småretter, salater, hovedretter, desserter og kaker man kan lage på kort tid. Fremgangsmåten beskrives trinn for trinn, og gjennom boken gis en rekke tips om råvarer og tilberedning med mer. Boken er delt inn etter tilberedningstid på henholdsvis ti, tyve og tredve minutter. Har register.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788278224465
Publisert
2006
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Spektrum
Vekt
876 gr
Høyde
252 mm
Bredde
224 mm
Dybde
18 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Spiral
Antall sider
190
Orginaltittel
Time to cook healthy recipes
Sjanger
Faglitteratur
Oversetter