Boka forteller om land og folk i de forskjellige delene av Spania, og inneholder en mengde oppskrifter på retter av ris, egg og grønnsaker, fisk og sjømat, kjøtt og fugl, samt supper og gryteretter, desserter og bakverk. Med trinn-for-trinn forklaringer, ordliste og oppskriftregister. Illustrert
Les mer
Boka forteller om land og folk i de forskjellige delene av Spania, og inneholder en mengde oppskrifter på retter av ris, egg og grønnsaker, fisk og sjømat, kjøtt og fugl, samt supper og gryteretter, desserter og bakverk. Med trinn-for-trinn forklaringer, ordliste og oppskriftregister. Illustrert
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202153472
Publisert
1995
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
144
Sjanger
Faglitteratur