«BESTE NORSKE KOKEBOK 2013» - kåret av Aperitif og Norli. «ÅRETS BESTE KOKEBOK» - kåret av NRK og kokkene Stieg Juelsen og Steffen Engelhard. Lise Finckenhagen har en mesterlig evne til å kombinere og balansere smaker, og i det norske kokkemiljøet er hun anerkjent for å være den som utvikler de aller beste oppskriftene. Hun utvikler smaksopplevelser av de helt sjeldne, samtidig som hun liker å gjøre ting enkelt. Det Lise er aller dyktigst til, er å bake kaker. Slikkepott byr på nærmere 100 delikate og fristende oppskrifter på kaker, paier, terter, muffins og mye annet bakverk. I tillegg byr Lise på flere nyttige basisoppskrifter, gir deg gode råd om ingredienser og utstyr, og tips til hvordan du kan dekorere kakene dine. Hun forteller også historiene bak mange av kakene, og byr på morsomme anekdoter om alt fra nøtter og sjokolade til kjevler og slikkepotter. Hver enkelt kake er fotografert av Norges beste matfotograf, Christian Brun. Boken inneholder en lang rekke steg-for-steg instruksjoner i tekst og bilde. Alt er enkelt og grundig beskrevet - dette kan alle få til!
Les mer
Undertittel på omslaget: Hundre fristende kakeoppskrifter
«Lurer du på hvordan du lager kvæfjordkake,suksesskake, brownies,marmorkake eller ganske enkelt boller? Her får du detaljertframgangsmåte til det meste. Forfatteren sper også på med koselige anekdoter, som da hun som barn serverte nybakt klippekranstil storebrorens langhåra rockekompiser, til brorens store fortvilelse. Christian Brun bidrar til ålede oss inn i fristelsen med utrolig lekre bilder av Finckenhagens flotte kreasjoner».
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788281692657
Publisert
2013-09-20
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Font
Vekt
1384 gr
Høyde
286 mm
Bredde
219 mm
Dybde
25 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
291

Forfatter
Illustratør