Boken inneholder oppskrifter på supper, forretter og snacks, fisk og sjømat, kjøtt, fjærfe, pasta, ris og desserter fra hele verden, og som er raske og enkle å tilberede. Noen av oppskriftene er nye, andre er bearbeidet med utgangspunkt i tradisjonelle retter. Oppskriftene er illustrert med fotografier som viser tilberedningen av rettene trinn for trinn. Med register.
Les mer
Boken inneholder oppskrifter på supper, forretter og snacks, fisk og sjømat, kjøtt, fjærfe, pasta, ris og desserter fra hele verden, og som er raske og enkle å tilberede. Noen av oppskriftene er nye, andre er bearbeidet med utgangspunkt i tradisjonelle retter. Oppskriftene er illustrert med fotografier som viser tilberedningen av rettene trinn for trinn. Med register.
Les mer
Undertittel hentet fra omslaget

Produktdetaljer

ISBN
9788278221594
Publisert
2005
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Spektrum
Vekt
778 gr
Høyde
206 mm
Bredde
170 mm
Dybde
24 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
256
Orginaltittel
Greatest ever quick and easy
Sjanger
Faglitteratur

Redaktør
Oversetter