Pizza er et populært, godt og rimelig måltid. Utvalget i denne boken omfatter både tardisjonelle og spennende nye oppskrifter der man kan gjøre nytte av rester av kjøtt og fjørfe, fisk, skalldyr, grønnsaker, frukt, egg, forskjellige typer ost og selvsagt urter og andre smakstilsetninger. I tillegg til de vanlige pizzaene har vi også tatt med "minipizza", som egner seg til et raskt lite kveldsmåltid, og retter som er "i slekt med" pizza. Valgmulighetene er mange, så her skulle det være noe som tilfredsstiller enhver gane.
Les mer
Pizza er et populært, godt og rimelig måltid. Utvalget i denne boken omfatter både tardisjonelle og spennende nye oppskrifter der man kan gjøre nytte av rester av kjøtt og fjørfe, fisk, skalldyr, grønnsaker, frukt, egg, forskjellige typer ost og selvsagt urter og andre smakstilsetninger. I tillegg til de vanlige pizzaene har vi også tatt med "minipizza", som egner seg til et raskt lite kveldsmåltid, og retter som er "i slekt med" pizza. Valgmulighetene er mange, så her skulle det være noe som tilfredsstiller enhver gane.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788204019820
Publisert
1987
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Fredhøi
Serie
Vekt
377 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
61

Forfatter