«Kokeboken jeg skulle hatt for 20 år siden»

- Tore Sevheim, Bergens Tidende

På sitt bitte lille kjøkken og på en komfyr fra 90-tallet lager kokk Ole Sirnes fantastisk comfort food. Ole tar for seg av livet, og lager retter til grå dager og festlige kvelder. Hva skal du lage til binge-kvelden med vennene eller når du skal imponere svigers? Hva serverer du ONSet ditt på senga? Eller alene på valentinsdagen? Oles mat består av gode, men ikke for dyre råvarer. Han byr på alt fra norsk tradisjonsmat til smaker fra hele verden. Og det beste: Alle klarer å lage disse rettene.Er du ung og lovende, craver etter noe skikkelig godt, men kun eier to gamle gryter og en stekespade med brukket håndtak, kan du ikke få en bedre følgesvenn enn Ole koker.  Ole Sirnes (f. 1999) er utdannet kokk og har jobbet på flere restauranter. Han er fra Hardanger, bor i Bergen og har flere millioner treff på TikTok.]]>
Les mer
«Kokeboken jeg skulle hatt for 20 år siden»

Produktdetaljer

ISBN
9788234718502
Publisert
2024-08-07
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Bonnier Norsk Forlag
Vekt
517 gr
Høyde
215 mm
Bredde
154 mm
Dybde
22 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
205
Sjanger
Faglitteratur

Forfatter