«En kokkefest, der Stiansen hyller norske råvarer og løfter fram gode kolleger. Og ikke minst fantastiske oppskrifter.»
- Linn T. Sunne, Oppland Arbeiderblad
«Boken er inspirerende, grundig og nydelig fotografert. Få om noen norske kokker skriver like gode, grundige og tilnærmet feilfrie oppskrifter som Bent Stiansen.»
- Kine Hult, Stavanger Aftenblad
«En kokebok med både enkle og avanserte oppskrifter knyttet til spennende reportasjer fra norske matperler, samt krydret med Stiansens personlige historier. Boken gir deg ikke bare et innblikk i lokal matkultur, men inspirerer også til å bruke mer av det vårt langstrakte land har å by på.»
- Nathalie Ngo, VG
«En veldig trivelig kokebok der Bent har samlet Norge til et matrike. Audun Aagre har tatt de flotte bildene.»
Vi Menn
«Boken er svært delikat, og til stor inspirasjon.»
- Marie E. Andresen,, Telemarksavisa
«Denne boken er spekket med gode matopplevelser.»
- Mor Hubro, Norsk Ukeblad
«Boken er spekket med gode matopplevelser fra øst til vest og sør til nord.»
Hjemmet