Endelig tilgjengelig i et praktisk og billigere format. Mer handler om råvarene og mulighetene de gir oss. Om smaker, aromaer, konsistenser, og farger. Om den rene lykken du kjenner når du putter noe i munnen som du merker bare er perfekt. Om alt det som er matlaging. Mesterkokken Tom Victor presenterer fristende retter, og skriver om råvarer, teknikker og smaker. Vinkjenner Ole Martin anbefaler drikke til hver enkelt rett, lærer oss om vinsmaking og beskriver hvordan vi velger rett drikke til mat. Om Mer: Den fineste matbokutgivelsen i Norden noensinne. Boken har spennende og ikke uoverkommelige oppskrifter, og vakker og deilig mat som gir selvtillit på kjøkkenet. - Henne
Les mer
Boken inneholder oppskrifter og forslag til menyer delt inn etter årets måneder. Boken gir også en innføring i smakskombinasjoner, aromaer, konsistenser, farger, samt mattradisjoner. Det er lagt stor vekt på utvelgelse av vin til maten. Har register.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788275474924
Publisert
2011-09-20
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Press
Vekt
1010 gr
Høyde
220 mm
Bredde
180 mm
Dybde
40 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
381

Illustratør