I denne boken får leseren mye mer på kjøpet enn spennende oppskrifter. Her får leseren innsikt i det man trenger å vite om lammekjøttet, om hvordan råvarene bør behandles, og anbefalinger av det utstyret og de redskapene som er best egnet for tilberedning av lam. Ikke minst dreier det seg om det viktige tilbehøret. I tillegg til krydderet, får man oppskrifter og råd om tilberedning av salater, sauser og grønnsaker - utvalgt og tilberedt slik at kombinasjonen med lammet gir himmelske smaksopplevelser. Her presenteres ca 30 gjennomprøvde, varierte og spennende retter, stekt på ulike måter, kokt, grillet og woket. Prikken over i.en handler for mange om å velge riktig drikke til måltidet, derfor er det alltid forslag til hvilken vin, eller annen drikke som passer best.
Les mer
Denne kokeboken tar blant annet for seg de store forskjellene på lam, behandling av råvarer, utstyr og redskap for best mulig tilberedning og resultat. Har 30 forskjellige oppskrifter, tips om tilbehør og vinforslag.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788276834055
Publisert
2005
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
BS konsept
Vekt
495 gr
Høyde
257 mm
Bredde
194 mm
Dybde
9 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
88
Sjanger
Faglitteratur

Forfatter
Illustratør