I denne boka finner du 50 deilige retter du kan lage på bål eller med primus. Det er enkle steg for stegoppskrifter på frokoster, middag og desserter du kan nyte på tur, helt uten stress eller timevis med planlegging.

Du får blant annet oppskrift på kjapp turkebab, enkel fiskegrateng, smakfull tacosuppe og spicy eventyrgryte. Blåbærkaker, browniekjeks og kremboller står trolig også i fare for å bli nye turfavoritter.

Tørket turmat på pose kan være både kostbart og smakløst, her får du også tips til hvordan du kan tørke din egen turmat hjemme. I tillegg får du pakketips til hva som er lurt å ha med i sekken, både på korte og lange turer.

John @eventyrgutten Hobberstad er en eventyrer som deler raust av sine turtriks i sosiale medier. Sammen med hunden Kayla har han blant annet gått Norge på langs. Han har tidligere gitt ut bestselgeren Mat på bål.

Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202845711
Publisert
2025-03-10
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
334 gr
Høyde
195 mm
Bredde
172 mm
Dybde
13 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
151
Sjanger
Faglitteratur

Forfatter
Photographs by