Benedikte og Philip er byfolk, men de endte opp med å flytte på landet og startet restauranten Lokstallen på Brandbu i Hadeland, som ble kåret til årets beste veikro av bladet Motor i 2019. Boken følger livet på Hadeland i et helt år, og er fylt med fristende oppskrifter og vakkert interiør.Som mange drømte Benedikte og Philip om å leve langt fra storbyens kjas og mas, å våkne opp og kunne vandre i det duggfriske gresset og nyte stillheten en sommermorgen. Philip var kokk på Pharmacy i London og fikk jobb i Oslo, men kjærligheten tok han med seg ut av byen. Benedikte drev motebutikk i Oslo, men kjærligheten tok også henne ut av byen. Storbyliv i London og Oslo ble byttet ut med roen og harmonien på landet, men også frustrasjonene og utfordringene som møtte dem der. (Ja da, gress må klippes, og hus må males …) Bli med dem på deres eventyrlige reise.På Lokstallen lager Philip enkel og raus mat, gjerne slow-cooked og lokal med masse smak, mat du har lyst til å spise hver eneste dag, ikke minst den vaniljesausen Benedikte har laget et helt unikt miljø og interiør på Lokstallen og kan ikke kalles minimalist. La deg inspirere av de vakre bordene, blomsterkrukkene, alle syltetøykrukkene og de fargeglade stolene. Sommerbord, høstlys, julestemning og vårfølelse bli med og feire året på Brandbu.Boken har 75 oppskrifter på uforglemmelig mat og de vakreste bilder. Fotografier av Studio Dreyer+Hensley og design av Kristine Lillevik.]]>
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788205522220
Publisert
2020-08-28
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal
Vekt
1008 gr
Høyde
249 mm
Bredde
179 mm
Dybde
31 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
271
Sjanger
Faglitteratur