«Dette er den åpenbare julegaven til alle som liker å lage mat, uansett hvilket nivå de måtte befinne seg på.»
- Kine Hult
Har du noen gang drømt om å kunne lage mat som en profesjonell kokk? Beherske det de kan, kjenne til deres hemmeligheter, få tilgang til kokkenes kunnskaper, oppskrifter, tips og råd. Med Kokkelære kan du endelig realisere denne drømmen. Med over 1000 oppskrifter fordelt på over 50 kapitler er Tom Victor Gausdals nye store kokebok en av de mest allsidige og nyttige kokebøkene noensinne utgitt på norsk, og en begivenhet for alle matinteresserte.
Kokkelære dekker alle sider av matlagingen, hele veien med vekt hvordan kunnskapen kan fungere for deg hjemme på kjøkkenet. Hvert av kapitlene er innholdsrike som en vanlig kokebok: I Kokkelære finner du for eksempel hele 44 forskjellige måter å tilberede poteter på - eller oppskrifter på nesten 150 forskjellige varme og kalde sauser til alle tenkelige retter og bruksområder. Her gir Tom Victor deg alle de tipsene du trenger for å tilberede fugl, fisk, kjøtt eller vilt slik proffene gjør det. Her får du framgangsmåter for safting og sylting, for tørking og salting, for bakst og konditorkunst, for petits fours og konfekt, for skum, strø og geleer. Prinsippet er ganske enkelt: Behersker du det som står i denne boka, er du en fullbefaren kokk.
Les mer
«... det er en omfattende og inspirerende utgivelse [...] opplegget er forbilledlig pedagogisk hele veien. For at det må komme flere utgaver av et slikt stort løft, er like sikkert som at smør er fett»
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788275477628
Publisert
2015-09-29
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Forlaget Press
Vekt
1930 gr
Høyde
257 mm
Bredde
200 mm
Dybde
40 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
624
Forfatter
Illustratør