Kokeboken er beregnet på alle typer mikrobølgeovner. Her er oversiktlige tidstabeller for koking, steking og tining av dypfryst mat. Oppskrifter på småretter og snacks,supper,sauser og tilbehør,fiskeretter,retter av kjøtt og fjørfe m.m. Praktiske "mikrotips" som kan komme godt med. Vår tids mat.
Les mer
Kokeboken er beregnet på alle typer mikrobølgeovner. Her er oversiktlige tidstabeller for koking, steking og tining av dypfryst mat. Oppskrifter på småretter og snacks,supper,sauser og tilbehør,fiskeretter,retter av kjøtt og fjørfe m.m. Praktiske "mikrotips" som kan komme godt med. Vår tids mat.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788205177376
Publisert
1989
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal
Vekt
805 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
135