Illustrerte oppskrifter på kjøtt - storfe,kalv,gris,lam og vilt - kjøtt stekt i stekepanne, gode gryteretter og saftige steker. Her finnes også mange ideer til koldtbordet.Praktiske og nyttige veiledninger med trinn-for-trinn bilder. Råd og vink om kjøttkvalitet, oppdeling av slakt,m.m. Vår tids mat.
Les mer
Illustrerte oppskrifter på kjøtt - storfe,kalv,gris,lam og vilt - kjøtt stekt i stekepanne, gode gryteretter og saftige steker. Her finnes også mange ideer til koldtbordet.Praktiske og nyttige veiledninger med trinn-for-trinn bilder. Råd og vink om kjøttkvalitet, oppdeling av slakt,m.m. Vår tids mat.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788205183605
Publisert
1989
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal
Serie
Vekt
820 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
137
Redaktør