Inneholder 50 oppskrifter fra hele Kina, inkludert supper, fiske- kjøtt-, ris- og grønnsakretter og desserter. Alle oppskriftene er illustrert med steg-for-steg fotografier. Med presentasjon av de mest vanlige kinesiske ingrediensene. Har stikkordregister.
Les mer
Inneholder 50 oppskrifter fra hele Kina, inkludert supper, fiske- kjøtt-, ris- og grønnsakretter og desserter. Alle oppskriftene er illustrert med steg-for-steg fotografier. Med presentasjon av de mest vanlige kinesiske ingrediensene. Har stikkordregister.
Les mer
Undertittel hentet fra omslaget
Produktdetaljer
ISBN
9788248201304
Publisert
1999
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Notabene forl.
Serie
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
112
Sjanger
Faglitteratur
Forfatter