Gjør deg klar til juleforberedelser, en velsmakende jul og fantastisk nyttårsfest!

Velkommen til adventtidens og julens godsaker. Gløgg, lussekatter, marsipan, juleribbe, pinnekjøtt, lutefisk, juletorsk, sild, hummer og nyttårskalkun som blir aller best når man har lagd det selv, enten på tradisjonelt vis eller med ny vri. En julebok for alle generasjoner fra Norges mest prisbelønte og velformulerte matformidler.
Andreas Viestad (1973) er en internasjonalt kjent matformidler med flere prisbelønte kokebøker og matjournalist i Dagbladet Magasinet. I 2014 mottok han Ingerid Espelid Hovigs matkulturpris og ble under Matprisen 2015 Årets inspirator. Andreas er faglig leder for Geitmyra Matkultursenter for barn.

Les mer
1. utg. 2014

Produktdetaljer

ISBN
9788202610005
Publisert
2018-10-17
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
643 gr
Høyde
252 mm
Bredde
198 mm
Dybde
18 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
159
Sjanger
Faglitteratur

Forfatter
Photographs by