Boka forteller om steder og folk i de forskjellige delene av India og inneholder en mengde oppskrifter på retter av ris, egg og grønnsaker, kjøtt, fjærfe og fisk, snacks, dal- og småretter, søte retter, drikker og indisk brød. Trinn-for-trinn forklaringer, ordliste og oppskriftregister. Ill.
Les mer
Boka forteller om steder og folk i de forskjellige delene av India og inneholder en mengde oppskrifter på retter av ris, egg og grønnsaker, kjøtt, fjærfe og fisk, snacks, dal- og småretter, søte retter, drikker og indisk brød. Trinn-for-trinn forklaringer, ordliste og oppskriftregister. Ill.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202159849
Publisert
1996
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
144
Sjanger
Faglitteratur