Mer enn saltsild og havrelefse. Bestemors og oldemors mat er populær igjen. Norsk tradisjonsmat er næringsrik og smakfull. Fra naturens side er Norge velsignet med gode råvarer, og vi kan lære av fortidens husmødre hvordan de best kan utnyttes. I denne boka dreier det seg om hverdagsmaten, og den som tror at det var snakk om bare saltsild og havrelefse må tro om igjen. Anmeldelser: "..En kokebok for nostalgikere,..et oppslagsverk på norsk matkultur og -tradisjon" KK Les også: Området rundt Oslofjorden Festmat Vestlandet Kaker og desserter
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202238001
Publisert
2004
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen
Vekt
476 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
103
Sjanger
Faglitteratur