«uhyre elegant ... ei tidløs matbok som kan hentes fram i mange, mange år fremover.»

- Tor Hammerø, Nettavisen

Gode, norske smakar servert av den folkekjære kokken Arne Brimi. 

Heimelaga er ei ettertenksam og særeigen kokebok. Arne Brimi fortel om røter, verdiar, arv, sjølvberging, berekraft og stuttreist mat. Og dei over 100 oppskriftene er alle ankra i tradisjonell og moderne norsk kost basert på naturens kjøken, slik han er så kjend for. 

Arne Brimi skriv i Heimelaga at det aldri før har vore så mange gode kokkar her til lands som no, og at teknikk og lure knep kan lærast på sosiale medier av alle, og med vellykka resultatet. Men to ting vi ikkje får til på desse moderne plattformene er smak og direkte kommunikasjon mellom folk.  
Kanskje har interessa for mat aldri vore større? Det er berre å sjå kor mange som følger med på dei ulike sosiale medium. Midt i dette står han sjølv også og formidlar sine tankar. I denne boka får vi hans tankar samla om kvar vi står og kvar vi går, og han byr på over 100 deilige oppskrifter på rettar med enkle, reine, gode, smakfulle, stuttreiste og norske råvarer, som alle kan lage på kjøkenet heime. 
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788248932888
Publisert
2024-09-10
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Kagge
Vekt
1119 gr
Høyde
267 mm
Bredde
216 mm
Dybde
26 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Nynorsk
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
223
Sjanger
Faglitteratur

Forfatter
Photographs by