Endelig på norsk! Du trenger ikke være vegetarianer for å la deg friste av disse oppskriftene! Bloggen Green Kitchen Stories har blitt et internasjonalt fenomen med hundretusener av følgere over hele verden. Også i Norge er den lille familien godt kjent. I sin første bok deler de over 100 av sin favorittoppskrifter. Lær deg å lage frittata med urter og asparges til frokost eller siciliansk parmigiana di zucchine til en middag med venner. Tilfredsstill søtbehovet med en overdådig rødbet- og sjokoladekake eller fryst jordbærostekake på solsikkebunn. Prøv ut de mange suppene, salatene, juicene og smårettene. Her kombineres ingredienser som alle har i kjøkkenskapet med sesongens friske råvarer. Paret forteller små, personlige historier fra familiens kjøkken, lærer oss om de ulike råvarene de bruker og viser hvor enkelt det er å lage næringsrike og balanserte retter uten kjøtt. Alle er enkle å lage, men utrolig fristende og fulle av herlige smaker. Kokeboken vil inspirere deg til å lage og spise mat som er bra for både kropp og sjel. Du trenger virkelig ikke være vegetarianer for å la deg friste av disse deilige oppskriftene.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788243009264
Publisert
2015-02-20
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Spartacus
Vekt
1230 gr
Høyde
260 mm
Bredde
210 mm
Dybde
30 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
247

Illustratør