Selv om du er glutenallergiker, betyr ikke det at du må spise tørt, smakløst bakverk resten av livet. I denne boken får du mange gode oppskrifter på ulike typer brød, kaker og annet bakverk som du kan nyte både til hverdag og fest.
Først i boken gjennomgår du et lite kurs i glutenfri baking med beskrivelse av teknikker og råvarer. Å ikke tåle gluten innebærer store forandringer i kostholdet. Ikke minst opplever de fleste at det å ikke kunne spise vanlig brød er en stor forandring og et tap. Men denne boken viser at du likevel kan bake godt brød av mange typer. Ved hjelp av noen enkle knep, litt trening og alternative råvarer enn vi kanskje er vant til, kan glutenfritt brød bli noe å glede seg over.
Begynn med noen enkle bakeoppskrifter fra boka, og du vil oppleve at du har en stor skatt av gode oppskrifter å ta av. Her fins det bakst for enhver anledning - alt fra god hverdagsbakst til fine festkaker.
Boken er faglig gjennomgått av Norsk Cøliakiforening, som har tilpasset ingredienser og råvarer til norske forhold.
Les mer
Denne boken inneholder oppskrifter på glutenfrie brød, kaker og annet bakverk. Den starter med et lite kurs i glutenfri baking med beskrivelse av teknikker og råvarer. Med oppskriftregister.
Undertittel hentet fra omslaget. 1. utg. på Damm, 2004 med tittelen: Damms beste oppskrifter på glutenfri bakst
Produktdetaljer
ISBN
9788202335663
Publisert
2010-08-19
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm faktum
Serie
Vekt
438 gr
Høyde
240 mm
Bredde
170 mm
Dybde
12 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
152
Orginaltittel
Baka glutenfritt
Sjanger
Faglitteratur
Forfatter
Illustratør
Oversetter