Kostholdet er det viktigste grunnlaget for å ha et godt liv med diabetes. For å ha det bra, må man spise regelmessig og ha et balansert inntak av fett og karbohydrater. Og man må unngå et for stort inntak av sukker. God og sunn mat for den som har diabetes er også god og sunn mat for oss alle! Oppskriftene i denne boken vil hjelpe deg i hverdagen med velsmakende måltider som er raske å tilberede. Av erfaring vet man at de fleste av oss småspiser usunn mat; ikke fordi det er så godt, men fordi vi har dårlig tid. Men mat som er tilpasset diabetikere trenger hverken være kjedelig eller komplisert og tidkrevende. Tvert i mot vil du se at oppskriftene i boken er både spennende og lettlagde. Bokens oppskrifter dekker alle måltidstyper, både småretter og større menyer, både forslag til frokost, lunsj og middager. Både hverdagsmat og festmåltider. Både forretter, hovedretter og desserter. Og bakst. Et riktig balansert kosthold minsker også risikoen for vektøkning, noe som igjen minsker risikoen får å utvikle diabetes, men også det metabolske syndrom, som er det vi kaller kombinasjonen av høyt blodtrykk, økte fettverdier i blodet og diabetes.
Les mer
Boka byr på over 140 oppskrifter på matretter som passer for diabetikere. Her finner du oppskrifter for alle dagens måltider. Alle oppskriftene oppgir energiinnhold. Har emne- og oppskriftsregister.
Undertittel hentet fra omslaget. Forord av Claude Marcus

Produktdetaljer

ISBN
9788202335687
Publisert
2010-08-23
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm faktum
Serie
Vekt
461 gr
Høyde
240 mm
Bredde
170 mm
Dybde
12 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
159

Illustratør
Oversetter