I denne boka tar Notaker for seg vår mattradisjon gjennom tusen år, fra sagatidens kost via hverdagsfest hos Petter Dass til Asbjørnsens kokebok og dagens nye retter. Han ser på fattiges og rikes spisevaner, og den konstante vekselvirkningen mellom utenlandsk og innenlandsk, importert og egenprodusert mat. Med oppskrifts- og emneregister.
Les mer
I denne boka tar Notaker for seg vår mattradisjon gjennom tusen år, fra sagatidens kost via hverdagsfest hos Petter Dass til Asbjørnsens kokebok og dagens nye retter. Han ser på fattiges og rikes spisevaner, og den konstante vekselvirkningen mellom utenlandsk og innenlandsk, importert og egenprodusert mat. Med oppskrifts- og emneregister.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788203260094
Publisert
1993
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Aschehoug
Vekt
698 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
333
Sjanger
Faglitteratur

Forfatter