«Avmystifiserer grilling betraktelig ... Oppskriftene er ukompliserte, og jeg synes de fortjener ros for å snobbe ned grillingen.»

- Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen

«Hva? Kan jeg lage beef jerky selv, for en brøkdel av prisen?» I FYR OPP! viser Atle Pettersen og Kriss Chaka Tømmerbakke hvordan man kan lære seg å lage den beste grillmaten ved å følge noen grunnleggende prinsipper. På kullgrillen i hagen griller de to kompisene og naboene alt fra enkle kjøttstykker, tilbehør, kylling, de imponerende smårettene som ikke er vanskelige - til kongeretten brisket - et stort stykke storfekjøtt som grilles over svak varme i mange timer. Steg for steg viser de hvordan man kan bli langt flinkere til å grille, slik de selv har lært seg det gjennom å prøve og feile. TikTok-kontoen «ViGriller!» ble til mellom musikkjobber og familieliv. De lot seg inspirere av amerikansk barbeque-tradisjon og tester stadig nye teknikker. I boken viser de hvor enkelt det er å lage god grillmat. Hva med spareribs på tre måter, koreansk ribbe, smash-burger eller biff-sandwich med peppersaus og syltet løk? Ikke vær han fyren som svir eller tørrsteker kjøttet ... les denne boken!
Les mer
«Avmystifiserer grilling betraktelig ... Oppskriftene er ukompliserte, og jeg synes de fortjener ros for å snobbe ned grillingen.»

Produktdetaljer

ISBN
9788234718304
Publisert
2024-03-14
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Bonnier Norsk Forlag
Vekt
575 gr
Høyde
247 mm
Bredde
175 mm
Dybde
17 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
153
Orginaltittel
Fyr opp!
Sjanger
Faglitteratur

Photographs by