Denne boken passer utmerket for deg som liker å overraske gjestene med noe mer enn en vanlig middag. Boken er full av gode ideer, både til fondue som hovedrett, mec ost, kjøtt eller fisk, og som dessert. I tillegg inneholder boken mange spennende oppskrifter på andre selskapsretter som du delvis kan forberede før gjestene kommer, for så å legge siste hånd på verket ved bordet.
Les mer
Denne boken passer utmerket for deg som liker å overraske gjestene med noe mer enn en vanlig middag. Boken er full av gode ideer, både til fondue som hovedrett, mec ost, kjøtt eller fisk, og som dessert. I tillegg inneholder boken mange spennende oppskrifter på andre selskapsretter som du delvis kan forberede før gjestene kommer, for så å legge siste hånd på verket ved bordet.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788204022905
Publisert
1989
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Fredhøi
Serie
Vekt
375 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
64

Forfatter