Familiemat fra Alvdal, Roma og omegn, med oppskrifter fra en av Norges mest kjente matprofiler, Gladkokken, Jan Henrik Syversen.

Velkommen til den mest fantastiske kokeboken som noensinne har forlatt Flåklypa! En gastronomisk odyssé som starter jordnært i Alvdal og ender i La Bella Italia. Boken er en hyllest til gleden ved å lage maten selv og spise den. En leken og fristende kokebok med inspirasjon fra Kjell Aukrust Flåklypa-univers, presentert med oppskrifter og bilder av Jan Henrik Gladkokken Syversen. Bon appétit, eller som Kjell Aukrust selv sa: Ingen mat smaker bedre enn den man spiser selv.

Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202880415
Publisert
2025-11-07
Utgave
1. utgave
Utgiver
Cappelen Damm AS; Cappelen Damm
Vekt
582 gr
Høyde
257 mm
Bredde
202 mm
Dybde
16 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
92
Sjanger
Faglitteratur

Etter en idé av
Illustratør