Boken introduserer byens kulinariske mestere og tar deg med til den toskanske landsbygda. Her kan du lese tekster som forklarer den sterke sammenhengen mellom la terra (jorden) og byens kjøkkenkunst, manifistert i hvordan man lager olivenolje, vin og ost. Boken inneholder over 45 oppskrifter, fordelt på de fem rettene i et måltid, fra antipasti til dessert. Her er det klassikere som ribollita, grillet florentinsk biff og mandelkjeks, sammen med retter som ricottaboller med spinat og trøffel, og parmesanrisottokaker med safransaus. Med ordliste og stikkordregister.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788251621373
Publisert
2005
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Schibsted forlagene
Vekt
1320 gr
Høyde
272 mm
Bredde
254 mm
Dybde
21 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
191
Orginaltittel
Florence
Sjanger
Faglitteratur
Forfatter
Illustratør