Forfatteren tar leseren med på en kulinarisk oppdagelsesferd som starter i butikken, fortsetter ved kjøkkenbenken og ender med matoppskrifter. Hun presenterer oppskrifter fra de asiatiske landene fra Tyrkia til Kina, bl.a. supper, ris og nudler, vegetarretter, fisk og skalldyr, kjøtt, kylling m.m. De fleste rettene kan lages på under en halvtime. Har oppskriftsregister.
Les mer
Forfatteren tar leseren med på en kulinarisk oppdagelsesferd som starter i butikken, fortsetter ved kjøkkenbenken og ender med matoppskrifter. Hun presenterer oppskrifter fra de asiatiske landene fra Tyrkia til Kina, bl.a. supper, ris og nudler, vegetarretter, fisk og skalldyr, kjøtt, kylling m.m. De fleste rettene kan lages på under en halvtime. Har oppskriftsregister.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788203226786
Publisert
2002
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Aschehoug
Serie
Vekt
300 gr
Høyde
210 mm
Bredde
210 mm
Dybde
7 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
78

Illustratør