Boka presenterer oppskrifter frå den mattrenden som har fått namnet "det jærske kjøkken", basert på bruk av lokalproduserte råvarer i ein miks av nye impulsar og lokal mattradisjon. Oppskriftene spenner frå betasuppe til tapas, og det er heile tida lagt vekt på reine smakar, god utnytting av ressursane og at matlaging ikkje skal vera vanskeleg. Boka er samtidig ein kulinarisk hyllest til Jæren, landskapet, mattradisjonane og dei lokale råvareprodusentane. Med register.
Les mer
Boka presenterer oppskrifter frå den mattrenden som har fått namnet "det jærske kjøkken", basert på bruk av lokalproduserte råvarer i ein miks av nye impulsar og lokal mattradisjon. Oppskriftene spenner frå betasuppe til tapas, og det er heile tida lagt vekt på reine smakar, god utnytting av ressursane og at matlaging ikkje skal vera vanskeleg. Boka er samtidig ein kulinarisk hyllest til Jæren, landskapet, mattradisjonane og dei lokale råvareprodusentane. Med register.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788252165531
Publisert
2005
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Samlaget
Vekt
831 gr
Høyde
270 mm
Bredde
220 mm
Dybde
18 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Nynorsk
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
159
Sjanger
Faglitteratur
Illustratør