Boka gir ei grunnleggende innføring i italiensk matlaging og forteller det du trenger å vite om alt fra pasta via oliven til squash. Den har over 100 oppskrifter på antipasti, pasta, risotto, supper og grønnsaker, fiskeretter, kjøttretter og desserter. Har register.
Les mer
Boka gir ei grunnleggende innføring i italiensk matlaging og forteller det du trenger å vite om alt fra pasta via oliven til squash. Den har over 100 oppskrifter på antipasti, pasta, risotto, supper og grønnsaker, fiskeretter, kjøttretter og desserter. Har register.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788203227141
Publisert
2002
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Aschehoug
Vekt
770 gr
Høyde
240 mm
Bredde
231 mm
Dybde
15 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
168
Original title
Basic Italian
Genre
Faglitteratur

Oversetter