Alt Asiatisk 3 inviterer til å samles rundt bordet for å skape gode matminner. Her spiller grønnsakene hovedrollen i enkle oppskrifter på asiatiske smaksbomber.
Elisabeth Le har i denne boka samlet sine beste oppskrifter fra seks asiatiske land - fra Sør-Korea, Japan og Kina i nord til Thailand, Vietnam og Filippinene i sør. Her får du hennes smakfulle, asiatiske favoritter - alt du trenger for å lage minnerike middager med familie og venner.
Boka inneholder salater, risretter, supper og andre deleretter med grønnsaker, kjøtt og sjømat - til alle anledninger. Elisabeth viser hvordan du kan bygge ut måltidet med deleretter som settes midt på bordet, og gir deg et enda dypere dykk i den asiatiske matkulturen. Med enkle teknikker kan du gjenskape de beste asiatiske smakene i ditt kjøkken.
Elisabeth Le har hatt stor suksess med sine to tidligere kokebøker og står bak den populære kontoen @alt_asiatisk
Elisabeth Le har i denne boka samlet sine beste oppskrifter fra seks asiatiske land - fra Sør-Korea, Japan og Kina i nord til Thailand, Vietnam og Filippinene i sør. Her får du hennes smakfulle, asiatiske favoritter - alt du trenger for å lage minnerike middager med familie og venner.
Boka inneholder salater, risretter, supper og andre deleretter med grønnsaker, kjøtt og sjømat - til alle anledninger. Elisabeth viser hvordan du kan bygge ut måltidet med deleretter som settes midt på bordet, og gir deg et enda dypere dykk i den asiatiske matkulturen. Med enkle teknikker kan du gjenskape de beste asiatiske smakene i ditt kjøkken.
Elisabeth Le har hatt stor suksess med sine to tidligere kokebøker og står bak den populære kontoen @alt_asiatisk
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788203456299
Publisert
2025-04-15
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Aschehoug
Vekt
632 gr
Høyde
247 mm
Bredde
176 mm
Dybde
19 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
177
Sjanger
Faglitteratur
Forfatter