Boken inneholder kjente og klassiske retter som Pekingsuppe, stekte nudler og vårruller. Et stort salatkapittel gjør det lett å bruke boken til hverdags, og forfatteren gir for første gang menyforslag til større middager med asiatisk mat.Du får en god innføring i grunn-ingrediensene i asiatisk mat, slik at du kan handle inn råvarer og bli kjent med asiatiske sauser, tørrvarer, grønnsaker og krydder. Ingrediensene er tilpasset utvalget i norske butikker.]]>
Les mer
"Helt nye oppskrifter; enkelt, raskt og godt" - Omslaget

Produktdetaljer

ISBN
9788203377648
Publisert
2022-09-19
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Aschehoug
Vekt
687 gr
Høyde
247 mm
Bredde
178 mm
Dybde
22 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
214
Orginaltittel
Alt asiatisk 2
Sjanger
Faglitteratur

Forfatter